perjantai 27. helmikuuta 2009

Ei pitäisi olla vahingoniloinen, mutta...

...kerrankin osuu oikeaan paikkaan. http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=144126

Nämä uutiset alkavat olla aika vakavaa luettavaa. Kun kalifornialaiset, joiden infrastuktuuri on kuitenkin maailman huippua, joutuvat katselemaan tyhjien ökyuima-altaidensa pohjia ilmastoitujen kotiensa ikkunoista, alkaa olla maailmanloppu lähellä. Mutta Cadillac käy talon toisella puolella kuitenkin reippaasti, ettei isännän/emännän tule liian kuuma, jos vaikka täytyy käväistä postilaatikolla.

Aivan vakavasti puhuen, taisi sittenkin olla onnellinen sattuma, kun esi-isämme eksyivät karjalan kannaksen kohdalla pääporukasta. Vaikka tämä ei aina ole ollut helppo paikka elellä, juotavaa vettä ainakin riittää. Ja onneksi on tuo Venäjä puskurialueena, kun miljardille kiinalaiselle tulee jano.

Pikku vinkki:

Vedenpuhdistuslaitteiden markkinat tulevat kasvamaan seuraavan viidenkymmenen vuoden aikana tasaista tahtia. Eli, jos saamallesi perinnölle tms. ei ole välitöntä käyttöä, sijoita puhtaaseen veteen. Tuotto ei ehkä ole teknologiaosakkeiden luokkaa, mutta riskikin on aika paljon pienempi. Jokaisen ihmisen kun pitää juoda. ;))

1 kommentti:

  1. auts! täällä on tämä bloggerin uuri järjestys. katsotaan kuinka kommentoinnin kanssa käy...

    VastaaPoista